Ed Struijlaart - Soof de Musical businessinstagramVector Smart ObjectVector Smart Objectnoun_8843_ccdates_facebookgrouparrow_bigplayarrow_big_lefttickets_twitters_youtube

Ed Struijlaart

Ed Struijlaart (1979) is een singer/songwriter uit Den Haag. Een paar jaar geleden zei Struijlaart z’n baan op en verbrandt al zijn schepen achter zich om zijn droom na te jagen: leven van en voor de muziek. Zijn debuutalbum ‘Head, Heart & Hands’ leverde hem airplay op met singles ‘Face Down’ en ‘Anything’. Hij werd genomineerd voor een 3FM Award en stond met zijn band op Concert at SEA, Noorderslag en mocht op tournee met BLØF. In 2014 komt opvolger ‘Closer Than Skin’ uit welke volledig in London is opgenomen.

Daarnaast geniet Ed veel bekendheid door het geven van huiskamerconcerten. Deze intieme optredens voor maximaal 30 tot 40 man tegelijk leveren hem veel bekendheid op in het land. Inmiddels heeft Struijlaart er meer dan 350 gedaan.

Ook is hij zich steeds meer aan het manifesteren als songwriter voor anderen en producer. Zo schreef hij o.a. voor Jeroen van der Boom, en schreef hij samen met Peter Slager de titeltrack van de in het najaar te verschijnen film ‘Weg Van Jou’ welke hij ook produceerde. In 2018 verschijnt er een EP met nieuwe muziek van zijn hand en zal Struijlaart de theaters induiken met zijn programma ‘Gitaarmannen – van Clapton tot Sheeran’.

Kookspecialiteit
Ik maak het allerliefste mijn befaamde spinazie pasta. Het stelt in weze niet zo veel voor, maar ik vind het heer-lijk. En er is niemand die het zo goed kan maken als ikzelf ;). Ingrediënten zijn simpel: verse spinazie, pasta (voorkeur voor rigatone), knoflook, verse peper en creme fraiche. Serveren met walnoten en geraspte oude kaas.

<< Terug

Koop nu tickets voor Soof de Musical

Nieuwsbrief

Samenwerking

De musical wordt geproduceerd door Cook a Dream en RTL Live Entertainment, in samenwerking met het Luxor Theater Rotterdam, Chassé Theater en Parkstad Limburg Theaters.