Erris van Ginkel - Soof de Musical businessinstagramVector Smart ObjectVector Smart Objectnoun_8843_ccdates_facebookgrouparrow_bigplayarrow_big_lefttickets_twitters_youtube

Erris van Ginkel

Erris van Ginkel is theatermaker in brede zin: scenarist, liedjesschrijver en regisseur. Met Roos Schlikker vormt hij sinds 2016 een duo dat theater- en filmscripts schrijft. Zo schreef hij samen met Roos de succesvolle relatiekomedie Hart tegen Hart. Verder schreef en regisseerde hij in 2016 de voorstelling Dansen met de Vijand. Hiervoor kreeg hij een Musicalaward-nominatie voor beste script. De voorstelling werd ook genomineerd voor beste kleine musical. Ook in 2016 ontwikkelde hij het concept en regisseerde hij de muzikale voorstelling ‘Op een Mooie Pinksterdag’.

Daarnaast werkt hij met diverse cabaretiers. Zo deed hij afgelopen jaar de eindregie/montage van de voorstelling Lang Verhaal Kort van Remco Veldhuis.

Kookspecialiteit
Ik kook het liefst op gevoel, en nu de kinderen niet meer heel erg klein zijn durf ik ook door de week weer wat avontuurlijker te koken. Al wordt het thuis wel erg gewaardeerd als ik mij door een recept op het juiste spoor laat zetten. Vader schiet nog wel eens uit zijn slof, qua hoeveelheid ingrediënten zeg maar. Ik heb op het moment veel lol om in een tajine urenlang een stoofpotje met veel kruiden te laten pruttelen, en dat dan met een Turks brood te serveren. Succes verzekerd!

<< Terug

Koop nu tickets voor Soof de Musical

Nieuwsbrief

Samenwerking

De musical wordt geproduceerd door Cook a Dream en RTL Live Entertainment, in samenwerking met het Luxor Theater Rotterdam, Chassé Theater en Parkstad Limburg Theaters.