Juul Vrijdag - Soof de Musical businessinstagramVector Smart ObjectVector Smart Objectnoun_8843_ccdates_facebookgrouparrow_bigplayarrow_big_lefttickets_twitters_youtube

Juul Vrijdag

Hansje

Theater
De carrière van Juul begon als (amateur)saxofonist bij Het Vervolg, nu toneelgroep Maastricht. Daarna is zij aan de slag gegaan bij o.a. Hollandia, Carrousel, Nationaal Toneel en Carver om zich vervolgens te verbinden met Toneelgroep Oostpool in Arnhem. Daar is zij acht jaar werkzaam geweest als actrice. Een kleine greep uit haar ‘’oeuvre”; Soldaat van Oranje (Wilhelmina), voorstellingen bij Het Zuidelijk Toneel en coming-off-age jongerenproducties bij Oostpool.

Film/Tv
Juul speelde in de film Kikkerdril en de tv-series: Zeeuws meisje, Wet en Waan, Klein Holland en Kerstengelen.

Kookspecialiteit
“Ik kook graag pasta met zelfgemaakte pesto en daarnaast een tomatensalade met buffelmozzeralla. Als toetje maak ik vaak apple crumble met een bolletje slagroomijs. Geen culinaire hoogstandjes, maar wel om je vingers bij af te likken.”

<< Terug

Koop nu tickets voor Soof de Musical

Nieuwsbrief

Samenwerking

De musical wordt geproduceerd door Cook a Dream en RTL Live Entertainment, in samenwerking met het Luxor Theater Rotterdam, Chassé Theater en Parkstad Limburg Theaters.