Maike Boerdam - Soof de Musical businessinstagramVector Smart ObjectVector Smart Objectnoun_8843_ccdates_facebookgrouparrow_bigplayarrow_big_lefttickets_twitters_youtube

Maike Boerdam

Soof

Opleiding
Maike Boerdam studeerde Drama aan het Conservatorium van Brussel en Gent en aan de Tvi-Actorsstudio in Los Angeles. Ze krijgt zangles van Edward Hoepelman en doceert zelf liedinterpretatie.

Theater
Maike speelde hoofdrollen in Belgie, Duitsland, Italië en Nederland. Zo speelde ze in Assepoester (Assepoester), Pinokkio (Anna), The Hired Man (Sally), Ben (Sara), Elisabeth (Elisabeth), The Sound of Music (Maria), Rembrandt (Hendrikje), Into the Woods (Assepoester, Bakkersvrouw), Sunset Boulevard (Betty Schaefer), Evita (Evita), De Geheime Tuin (Martha/Lelie), Mary Poppins (Winifred Banks), Miss Saigon (Ellen), Annie (Grace), Bonifatius (Lioba), Hartsvrienden (mevr. Lyons), De Rozenoorlog (Barbara van Rozen) en De Bonobo’s (Angelina).

Film/Tv
Ze speelde de hoofdrol in de kinderserie Big&Betsy, in de dramaserie De Wet volgens Milo en in de kortfilms Riven, Paradox of Choise, Escaperoom en Om Zeep. Verder kon je Maike aan het werk zien in de films Vleugels, de Club van Sinterklaas en het verloren schoentje, in de series A’dam en E.V.A. en Kosmoo en op de DVD Zien van Marco Borsato.

Overig
Maike won de Pall Mall Export Prijs 2001 voor haar titelrol in Elisabeth en de John Kraaijkamp Musical Award Beste Vrouwelijke Bijrol voor haar vertolking van Winifred in Mary Poppins.

Kookspecialiteit
“Ik ben thuis meestal iemand van snel en makkelijk te bereiden gerechten. Wel vers en met veel groenten! Verder ‘kook’ ik het liefst sushi. Helaas moet ik ook rekening houden met vega eten voor m’n vriend en geen koemelk producten en suiker! En zelf mag ik geen gluten…”

<< Terug

Koop nu tickets voor Soof de Musical

Nieuwsbrief

Samenwerking

De musical wordt geproduceerd door Cook a Dream en RTL Live Entertainment, in samenwerking met het Luxor Theater Rotterdam, Chassé Theater en Parkstad Limburg Theaters.