Milan van Weelden - Soof de Musical businessinstagramVector Smart ObjectVector Smart Objectnoun_8843_ccdates_facebookgrouparrow_bigplayarrow_big_lefttickets_twitters_youtube

Milan van Weelden

Andreij

Opleiding
Milan van Weelden studeerde in 2009 af aan het Conservatorium in Alkmaar richting Musical en volgde daarvoor de vooropleiding Klassieke Zang op het Conservatorium Codarts in Rotterdam.

Theater
Milan heeft in veel verschillende producties in binnen- en buitenland gespeeld. Hij heeft o.a. rollen vertolkt in Man van la Mancha (Pastoor/Pedro), Sprookjesboom de Musical (Willem de Houthakker), Bonifatius de Musical (Sidonius/Koning Radboud), Peter Pan: The Never Ending Story World Arena Tour (Captain Hook), Das Phantom der Oper (Joseph Buquet) en Billy Elliot de Musical (Big Davey – zowel in Nederland als in de UK-tour).

Tv
Ook op tv is hij te zien geweest in Bloedverwanten, The Passion in Den Haag, B.A.B.SDanni Lowinski en Smeris. Ook leent hij zijn stem aan heel veel animatie-figuren.

Prijzen
Hij won de John Kraaijkamp Musical Award – Beste Mannelijke Bijrol in een Kleine Musical 2009 voor zijn rol in Man van La Mancha.

Kookspecialiteit
“Ik ben sowieso erg dol op koken en vooral bakken! Als ik 1 recept moet kiezen is het mijn chocolade-chili taart. Een ronde chocoladecake omhuld met chocolademousse waarin een beetje chilipoeder zit (echt een waanzinnige combinatie!) en dat overgoten met een glanzende ganache. Waan-zinnig!”

<< Terug

Koop nu tickets voor Soof de Musical

Nieuwsbrief

Samenwerking

De musical wordt geproduceerd door Cook a Dream en RTL Live Entertainment, in samenwerking met het Luxor Theater Rotterdam, Chassé Theater en Parkstad Limburg Theaters.