Noël van Santen - Soof de Musical businessinstagramVector Smart ObjectVector Smart Objectnoun_8843_ccdates_facebookgrouparrow_bigplayarrow_big_lefttickets_twitters_youtube

Noël van Santen

Kasper

Opleiding
Noël (1973) studeerde af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Tijdens zijn studie won hij met het duo Schudden het Groninger Studenten Cabaretfestival en werd hij tweede op Cameretten.

Theater
Er volgden tien theaterprogramma’s, waarvan er drie genomineerd werden voor de Poelifinario; de prijs voor het beste cabaretprogramma van het seizoen. Tussen zijn cabaretprogramma’s door speelde Noël ook bij andere gezelschappen, zoals Theatergroep Aluin, Growing up in Public en Wederzijds. Hierna werd Noël één van de oprichters van het nieuwe Utrechtse theatergezelschap De Staat van Zijn en speelde hij in de musical De Marathon. Momenteel speelt hij een solo voorstelling: De Nachtwaker.

Kookspecialiteit
“Melanzane alla parmigiana, dat kook én eet ik heel graag. Ik heb hier geen vast recept voor, maar zoek elke keer op internet naar variaties. De Italiaanse keuken maakt mij absoluut het meest gelukkig.”

<< Terug

Koop nu tickets voor Soof de Musical

Nieuwsbrief

Samenwerking

De musical wordt geproduceerd door Cook a Dream en RTL Live Entertainment, in samenwerking met het Luxor Theater Rotterdam, Chassé Theater en Parkstad Limburg Theaters.