Peter Slager - Soof de Musical businessinstagramVector Smart ObjectVector Smart Objectnoun_8843_ccdates_facebookgrouparrow_bigplayarrow_big_lefttickets_twitters_youtube

Peter Slager

Peter (1969) is vooral bekend als bassist en liedjesschrijver van BLØF. Samen hebben zij een heel portfolio opgebouwd: 12 studio-albums en diverse live-albums en dvd’s, meer dan 2 miljoen platen verkocht, diverse onderscheidingen waaronder Zilveren en Gouden Harp, Gouden Notenkraker, Popprijs en 6 Edisons. Daarnaast heeft hij in 2016 een soloplaat uitgebracht met de naam Slik.

Verder speelde Peter als bassist mee op platen van onder meer a balladeer, Lorrainville, PennyLeen Krebbers, Patrick Le Duc en Rogier Pelgrim en schreef liedjes voor o.a. Lorrainville, Roel van Velzen, Bertolf Lentink, Rita Zipora, Sanne Hans, Marjet van de Brand, Fernando Lameirinhas en Ed Struijlaart. Ook produceerde hij naast BLØF platen voor Patrick Le Duc, PEER en Rob Dekay.

Peter schreef filmmuziek voor de documentaire De Tien Van Renesse (2016) en regisseerde de BLØF-documentaire Een Manier Om Thuis Te Komen (2007). Ook is hij co-auteur van de boeken BLØF in Bhutan – Rocking the Himalayan Kingdom (2008) en BLØF Travelogue (2008).

Kookspecialiteit
Kip ras al hanoet met haloumi en rode bietensalade.

<< Terug

Koop nu tickets voor Soof de Musical

Nieuwsbrief

Samenwerking

De musical wordt geproduceerd door Cook a Dream en RTL Live Entertainment, in samenwerking met het Luxor Theater Rotterdam, Chassé Theater en Parkstad Limburg Theaters.