Suzanne Heijdra - Soof de Musical businessinstagramVector Smart ObjectVector Smart Objectnoun_8843_ccdates_facebookgrouparrow_bigplayarrow_big_lefttickets_twitters_youtube

Suzanne Heijdra

Opleiding
Na eerst een vooropleiding te hebben gedaan, werd Suzanne aangenomen op Codarts, het conservatorium in Rotterdam. Hier studeerde ze Muziektheater onder de artistieke leiding van Anouk Beugels.

Theater
Haar afstudeervoorstelling maakte zij onder regie van Michiel de Regt. Ook speelde zij in het stuk Antigone en maakte ze meerdere keren deel uit van het ensemble bij Musical Meets Opera van het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Kookspecialiteit
“Als ik zin heb om uitgebreid te kokkerellen, pak ik het Italiaanse kookboek van Jamie Oliver uit de kast. Al deze recepten zijn hemels. Maar wanneer ik snel iets in elkaar moet flansen, maak ik mijn eigen Mac and Cheese met superveel cheddar (en een beetje komkommer of paprika, om het toch nog een beetje gezond te maken). Smullen!”

<< Terug

Koop nu tickets voor Soof de Musical

Nieuwsbrief

Samenwerking

De musical wordt geproduceerd door Cook a Dream en RTL Live Entertainment, in samenwerking met het Luxor Theater Rotterdam, Chassé Theater en Parkstad Limburg Theaters.