Winston Post - Soof de Musical businessinstagramVector Smart ObjectVector Smart Objectnoun_8843_ccdates_facebookgrouparrow_bigplayarrow_big_lefttickets_twitters_youtube

Winston Post

Winston

Opleiding
Winston begon na een internationale modellencarrière aan zijn acteercarrière met een opleiding aan De Trap. Later bleef hij zich ontwikkelen middels workshops en masterclasses van docenten als Marcus Azzini, Peter de Baan, Huub Stapel en Will van Kralingen.

Televisie
Na een rol in de serie ‘Westenwind’ werd Winston bekend bij het grote publiek door zijn rol als Benjamin Borges in GTST. Naast het acteren begon Winston zich ook toe te leggen op het presenteren. Zo was hij in 2004 te zien als presentator van Den Haag Life en Wannahaves, en is hij nu presentator van Nederland Proeft (RTL 4). Ook vertolkte hij de rol van Buurman Bas in de succesvolle sitcom Hallo K3! en drie bioscoopfilms van K3.

Theater
In 2005 ging Winston de theaters in met zijn succesvolle one-man-comedy Caveman, waarin hij op grappige wijze de verschillen tussen de geslachten analyseerde. Ook stond hij in het Haagse toneelstuk Ik Beken van Podium de Luxe en vertolkte hij de rol van Mooie Leendert in de succesvolle musicalklassieker De Jantjes, waarmee hij samen met onder meer Willeke Alberti het hele land door reisde.

Kookspecialiteit
“Alhoewel ik best een fijnproever ben, is koken niet echt mijn ding. Liever laat ik me culinair verwennen door iemand die graag voor anderen kookt. Als ik kook voor anderen, dan is dat meestal een – overigens niet te onderschatten – gerecht uit de Italiaanse keuken, namelijk Gnocchi de Winstonio! Oftewel Gnocchi pesto alla Genovesa. Daarbij een mooie Chianti Classico Riserva en klaar is Jim… eh, Winston.”

<< Terug

Koop nu tickets voor Soof de Musical

Nieuwsbrief

Samenwerking

De musical wordt geproduceerd door Cook a Dream en RTL Live Entertainment, in samenwerking met het Luxor Theater Rotterdam, Chassé Theater en Parkstad Limburg Theaters.