Komt het Zien - Soof de Musical businessinstagramVector Smart ObjectVector Smart Objectnoun_8843_ccdates_facebookgrouparrow_bigplayarrow_big_lefttickets_twitters_youtube

Komt het Zien

Voor blinden en slechtzienden is er de mogelijkheid om op zaterdag 9 februari om 15.00 uur in Theater de Spiegel en zaterdag 16 februari om 15:00 uur in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam naar Soof te gaan. Stichting Komt dat Zien heeft de organisatie hiervan in handen. Wil je kaarten kopen voor Soof in Rotterdam, klik dan hier. Kaarten boeken in Zwolle kan als volgt:

– Via een mailtje aan info@zwolsetheaters.nl

– Of telefonisch op woensdag en vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur via nummer: 038-42 88 299

– Boeken kan tot uiterlijk 15 januari 2019. Maar we adviseren niet te lang te wachten i.v.m. de beperkte beschikbaarheid.

– In de beschikbare blokkade is er plek om 1 begeleider mee te nemen. Plekken aan de zijkant zijn geschikt voor het meenemen van een geleidehond. Geeft u dit alstublieft duidelijk aan bij de reservering.

– Overige gasten zijn welkom en kunnen elders in de zaal een plek naar keuze reserveren.

– U ontvangt vlak voor de voorstelling naast de standaard servicemail van ons theater ook een speciale servicemail met extra informatie opgesteld door Stichting Komt dat Zien.

Koop nu tickets voor Soof de Musical

Nieuwsbrief

Samenwerking

De musical wordt geproduceerd door Cook a Dream en RTL Live Entertainment, in samenwerking met het Luxor Theater Rotterdam, Chassé Theater en Parkstad Limburg Theaters.