businessinstagramVector Smart ObjectVector Smart Objectnoun_8843_ccdates_facebookgrouparrow_bigplayarrow_big_lefttickets_twitters_youtube

Zakelijk

Soofs keuken biedt alle ingrediënten voor perfecte partnerships, bedrijfsevenementen en relatieavonden.

UITKOPEN, EVENEMENTEN & ARRANGEMENTEN

Soof de Musical als productie is het ultieme feel-good recept voor alle soorten bedrijfs- en/of relatie evenementen. Of het gaat om een presentatie voorafgaande aan de show, workshops of een personeelsuitje met alle extra’s.

Partnerships & Activaties

Partnerships zijn er in vele maten en budgetten. Voor Soof de Musical werkt RTL Live Entertainment samen met de deelnemende theaters om alle mogelijkheden aan te bieden om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Wij werken met ‘op maat’ samengestelde pakketten waarbij de kracht van bijvoorbeeld een mediacampagne wordt gecombineerd met een activatie in de deelnemende theaters. Van spot tot vloeractie en van online campagne tot 360 graden brand partnerships; veel is mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via +31 (0)35-7113884 of stuur een mail naar elsbeth.mommaal@rtl.nl.

KIJKJE IN DE KEUKEN EN EEN EIGEN SERVICEDECK

Voor groepen vanaf 100 personen hebben wij speciale evenement- en arrangement mogelijkheden. In samenwerking met de deelnemende theaters maken wij een voorstel op maat om een onvergetelijke avond te realiseren en de bedrijfsdoelstellingen te overtreffen.

Deze servicedeck zorgt voor één aanspreekpunt voor het evenement met een soepele overgang tussen voorbereiding en de afhandeling van logistieke en operationele onderdelen op de evenement dag zelf. Bent u met een kleinere groep dan bieden de deelnemende theaters en Bookx arrangementen aan vanaf 10 personen.

CONTACT

Het team van Soof praat u graag bij over alle mogelijkheden via: soofdemusical@rtl.nl

Koop nu tickets voor Soof de Musical

Nieuwsbrief

Samenwerking

De musical wordt geproduceerd door Cook a Dream en RTL Live Entertainment, in samenwerking met het Luxor Theater Rotterdam, Chassé Theater en Parkstad Limburg Theaters.