Audities

Voor Soof de Musical weer zal gaan starten zijn we op zoek naar acteurs en actrices om de verschillende rollen de komende periode te gaan vervullen. Niet alle acteurs die in de vorige cast waren opgenomen spelen in de volgende productie mee. We zijn op zoek naar verschillende talenten voor verschillende rollen.

Vereisten

Een vereiste om auditie te mogen doen is ervaring hebben in spel, dans en zang. Soof de musical is een professionele productie. We zijn dan ook op zoek naar professionele auditanten. Voordat we een uitnodiging sturen om auditie te komen doen vragen we je een sollicitatiebrief te sturen. Hierdoor hebben we een idee van je competenties en je eerder opgedane ervaring. Er zal een tijdspad worden aangegeven waarin de hele sollicitatieprocedure zal worden uitgezet.

Vervolg

Nadat we de brieven zorgvuldig hebben bekeken en beoordeeld, zullen er acteurs, dansers en zangers worden uitgenodigd. Er zal een dag worden georganiseerd waarbij een gezamenlijke auditie wordt gehouden. Hier wordt gekeken naar je talenten en je groei mogelijkheden. We kijken natuurlijk ook of een rol bij je past of niet. Na deze ronde zullen een aantal auditanten opnieuw worden uitgenodigd. Zij zijn door naar de laatste sollicitatieronde. In deze ronde zullen er persoonlijke gesprekken plaatsvinden en wordt er gekeken naar de persoon achter de rol. Als deze ronde gehouden is hebben we hopelijk een nieuwe cast voor het komend seizoen.

Enthousiasme speelt een grote rol. We hopen op wederom een fijne cast. Een cast die op en naast het podium op elkaar kan rekenen, zodat er een fijne groepsdynamiek heerst. We kunnen niet wachten om de productie weer te gaan maken!