Musicals algemeen

Een film beleef je vanuit een bioscoopstoel en kan je meevoeren in het leven van de hoofdpersoon en haar vrienden en familie. Een serie kan je thuis volgen en heeft een korte opbouw. Er zit in elke serie een aparte climax en aan het einde een cliffhanger, die er voor zorgt dat je de volgende keer graag weer wilt kijken.

Musicals

Een musical geeft je een heel andere intense ervaring. Je bekijkt vanuit je theaterplaats wat er allemaal op een podium gebeurt. Je beleeft alles op een heel andere manier dan wanneer je naar een scherm tuurt. Je kijkt nu naar echte mensen. Mensen van vlees en bloed. De spelers zijn de al zo bekende personages geworden. En jij mag toeschouwer zijn!

Soof

De bekende personages van Soof, komen allemaal voorbij. Je wordt meegesleurd in het nooit saaie leven van Soof en haar vrienden en familie. Het verhaal uit Soof 1 wordt in deze musical verteld. Zoals in musicals gebruikelijk is, zal er gebruik worden gemaakt van vele licht en geluidseffecten. De speciaal geschreven liedjes vormen een echte aanvulling op het verhaal van Soof 1.

Een heerlijk avondje uit met vrienden en vriendinnen, zal deze musical je bieden. Want er zullen, vaak hevig uitvergroot, heel wat bekende situaties voorbij komen.

Productie

De productie van Soof de musical is in handen van Cook a dream en RTL live entertainment. Het Luxor Theater, Chass├ę theater en Parkstad Limburg theaters werken samen aan de productie. De musical is dus in verschillende theaters te zien.

Op het podium staat in het midden een gigantische keuken. Op en rond deze keuken, gebeurt het. Hier zie je het leven van Soof voor je ogen gebeuren. Hier wordt gewanhoopt, gelachen en liefgehad. Het publiek wordt betrokken bij de show. Je zult je geen moment vervelen. In deze geweldige musical speelden Winston Post en Maike Boerdam een grote rol. Je zult zelfs trek krijgen in al dat overheerlijke voedsel, tijdens het bezoeken van deze smakelijke musical. En Soof zal hoogstpersoonlijk hapjes uitdelen aan het publiek.