Musical quiz

Soof quiz

Als echte fanatieke Soof fan is er nu de mogelijkheid om deel te nemen aan Soof de musical quiz. Deze quiz bevat zeer gedetailleerde vragen over het leven van Soof, Jim, Kasper, Hansje en de kinderen. Ook over de medewerkers zullen er vragen zijn. De vragen worden door verschillende acteurs gesteld. Je kunt hierdoor je kennis over het leven van Soof testen. Je kan door deze quiz ook nog meer te weten komen. Door het weten van wat extra details kan je het verhaal nog beter beleven.

Aanmelden

Je kunt je online inschrijven om mee te doen met deze quiz. De quiz zal een aantal keren per jaar online gehouden worden. Het helpt enorm om alle films en series gezien te hebben bij het beantwoorden van de vragen. Het is ook verstandig om achtergrondinformatie over de acteurs op te zoeken. Je verdiepen in de regie en de columns die ten grondslag liggen aan het verhaal van Soof, kunnen je helpen deze quiz goed af te ronden.

Vrienden

De quiz kan je samen met je vrienden maken. Door rondom 1 scherm te zitten en van je telefoon op makkelijke wijze een antwoordenblad te maken, wordt het een gezellig samen zijn. Zorg dan natuurlijk wel voor heerlijke hapjes en voldoende drankjes. Dan pas is je Soof avondje echt compleet. De winnaar van de quiz kan ook nog wat winnen. Wie de hoogste score heeft van alle deelnemers, wint twee Soof de musical VIP-kaarten.

VIP kaarten winnen

Deze VIP-kaarten geven je een plaats op het podium in de KookSoof. Je mag je plaats zelf kiezen en je krijgt vijf drankjes en twee hapjes tijdens de voorstelling. Deze drankjes en hapjes komen van Soof. Je bent dan onderdeel van het theater. Zeker de moeite waard om je zeer goed voor te bereiden op deze Soofquiz!