Musical kaartjes

Verschillende tickets

Er zijn verschillende tickets te verkrijgen voor Soof de musical. De tickets kan je bestellen via de gewone wegen. Via internet of bij de theaters. Op elke plaats in het theater zit je fantastisch, de keuken van Soof draait namelijk op het podium. Zo krijg je een prachtig beeld van het niet zo perfecte leventje van de 40 jarige Soof. Je kunt van alle kanten de hartstochtelijke personages bewonderen. Een hele drukte is het leven van Soof, zoals je wellicht herinnert van de films en de serie. Mensen komen en gaan. En dan moet er ook nog gekookt worden! En de hond moet worden uitgelaten, afspraken moeten worden nageleefd. Wat een gedoe! Je mag tijdens de show van twee door Soof bereide hapjes proeven. Dubbel genieten dus. Er is echter een heel ander soort ticket te verkrijgen voor Soof de Musical. Dat zijn de VIP-tickets. En dat zijn niet zomaar tickets!

VIP Tickets

Met deze ViP-ticket mag je de musical vanaf het podium meebeleven. Je zit dan werkelijk tussen de cast. Dichter bij de personages zal je niet snel komen. Het kan dan zomaar gebeuren dat Soof vraagt of je even in de pan soep wil roeren. Ze kan je ook vragen even de aardappels te schillen. Je bent zo werkelijk onderdeel van de voorstelling. Onderdeel van de vrolijke, chaotische toestanden op het podium. Gezelligheid alom dus in restaurant de KookSoof.

Bij deze VIP-kaarten ontvang je vijf hapjes en twee drankjes geserveerd tijdens de voorstelling in de KookSoof op het podium. De VIP-kaarten zijn beperkt beschikbaar, je moet er dus snel bij zijn. De VIP-tickets zijn zeker de moeite waard! Een bijzondere manier om dit geweldige spektakel van dichtbij te beleven. Je mag zelf je plaats kiezen op het podium. Zo betrokken bij een voorstelling ben je nog nooit geweest!