Julia Nauta - Soof de Musical businessinstagramVector Smart ObjectVector Smart Objectnoun_8843_ccdates_facebookgrouparrow_bigplayarrow_big_lefttickets_twitters_youtube

Julia Nauta

Sascha

Opleiding
Julia heeft op jonge leeftijd al een grote passie voor zang, dans en theater. Op vierjarige leeftijd begint ze met het volgen van danslessen en zodra ze zes is, gaat ze naar de Jeugdtheaterschool van Hofplein Rotterdam. Hierna volgen zanglessen, pianolessen en op haar negende begint ze aan de vooropleiding dans aan de Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam. Momenteel zit ze in het examenjaar van de Havo-vwo voor Muziek en Dans. Daarnaast volgt ze lessen bij de Dutch School of Popular Music.

Theater
Op zesjarige leeftijd krijgt Julia de rol van Gretl von Trapp in The Sound of Music. In de twee verlengingen die volgen speelt ze de rol van Brigitta von Trapp. Daarna vervolgt ze haar weg op de Mary Poppins School en speelt ze de rol van Jane Banks. En als ze elf jaar is, wordt Julia gecast als de Kleine Fiona in de musical Shrek.

Zang / Dans
Ook heeft Julia op het gebied van zang al een behoorlijk cv opgebouwd. In 2012 komt ze bij Kinderen voor Kinderen en in 2013 wordt ze samen met haar zus derde tijdens het Junior Songfestival, als Sarah & Julia. Vanaf dat moment staat het duo niet meer stil en volgt de ene succesvolle single na de andere, met vele nummer-1-hits in de Kids Top 20 tot gevolg. In 2016 winnen de zussen de Radio Disney Music Award voor Beste Nederlandse Act.

Film & Televisie 
In 2014 was Julia in de bioscoop te zien in de familiefilm Heksen Bestaan Niet, in de rol van Tessa. Daarnaast was ze te zien in de dramaseries De Mannentester en Suspects. Verder is Julia actief als stemactrice, onder meer in de animatiefilms Zarafa, Trolls en De Smurfen en het Verloren Dorp en als Tina in de films van Bibi & Tina.

Kookspecialiteit
“Banoffee Pie”

<< Terug

Koop nu tickets voor Soof de Musical

Nieuwsbrief

Samenwerking

De musical wordt geproduceerd door Cook a Dream en RTL Live Entertainment, in samenwerking met het Luxor Theater Rotterdam, Chassé Theater en Parkstad Limburg Theaters.