De Musical - Soof de Musical businessinstagramVector Smart ObjectVector Smart Objectnoun_8843_ccdates_facebookgrouparrow_bigplayarrow_big_lefttickets_twitters_youtube

De Musical

Soof rijdt haar keuken vanaf november 2018 de theaters binnen met Soof de Musical, een overheerlijke theaterversie van de succesvolle eerste film Soof. Een nieuwe en unieke ervaring met dezelfde heerlijke, herkenbare ingrediënten én een topcast met onder anderen Maike Boerdam. Chaos, lachen, véél lachen, zingen en ja, ook huilen en je zit er met je neus bovenop. De keuken van Soof staat namelijk midden op het podium. Terwijl je geniet van de chaos die Soof van haar leven maakt, krijg je uit haar keuken ook wat lekkers voorgeschoteld. Want Soof kookt voor iedereen. Ja, het hele theater dus. Musical was nog nooit zo smakelijk!

Dichterbij Soof kun je eigenlijk niet komen. Tijdens de voorstelling neem je letterlijk en figuurlijk plaats in haar leven en in haar keuken. En daar gebeurt het, weten we inmiddels. Er wordt gedronken, gepraat, gehuild, gekookt en geprutst. Want we weten allemaal, het leven ís nou eenmaal niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je veertig bent. En druk. En niet perfect. Soof de Musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor. Want een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Toch?

Soof de Musical is een unieke theaterbeleving. Genieten van een lekkere hapje en de voorstelling tegelijk. Voeg hieraan de tekst van Roos Schlikker en Erris van Ginkel en de muziek van Peter Slager (BLØF) en Ed Struijlaart aan toe en je hebt het recept voor een topavond in handen.

CREATIVE TEAM

Script: Roos Schlikker/ Erris van Ginkel
Regie: Jos Thie
Regie-assistent: Eva Tijken
Choreografie: Pim Veulings
Componist: Peter Slager
Co-componist: Ed Struijlaart, Claudia de Breij (single ‘Deze Armen’)
Musical Supervisor/ arrangeur: Carlo van der Put
Muzikaal leider/ toetsen: Carlo van der Put
Vocal Coach: Leo van der Plas
Decorontwerp: Thomas Rupert/ Roos Veenkamp
Rekwisiteur: Jari van Winsen
Kostuumontwerp: Sabine Snijders
Assistent kostuum: Iris Hoekstra
Kap en grime: Cynthia van der Linden
Lichtontwerp: Marc Heinz
Geluidsontwerp: Bo Bruijs/ Dennis Slot
Creatief producent: Ulrike Buerger-Bruijs

Koop nu tickets voor Soof de Musical

Nieuwsbrief

Samenwerking

De musical wordt geproduceerd door Cook a Dream en RTL Live Entertainment, in samenwerking met het Luxor Theater Rotterdam, Chassé Theater en Parkstad Limburg Theaters.